Világsztárok énekelnek együtt a karanténban


2020 március 24. 08:00

Gal Gadot és barátai egy kis lélekerősítést szerettek volna küldeni mindenkinek John Lennon legendás, Imagine című dalát előadva.

Nehéz idők járnak most az emberiségre. A koronavírus-járvány megbénította az országokat és fenekestül felforgatta az emberek mindennapjait. Ebben a vészterhes időben többen is házi karanténba kényszerültek és sokan önkéntesen vonultak vissza. Wonder Woman megformálója, Gal Gadot is az önkéntes karantént választotta, sok más hírességgel egyetemben. A hatodik napon Instagramon osztotta meg gondolatait és egy meglepetéssel is készült. A színésznőt egy videó ihlette meg, amiben egy olasz férfi az erkélyre kiállva trombitáján játssza John Lennon Imagine című dalát.

A színésznő elkezdi énekelni a legendás dalt, melyet több mint húsz híresség folytat. A dalhoz csatlakozik Natalie Portman, Amy Adams, Will Ferrell, Zoë Kravitz, Mark Ruffalo, Jimmy Fallon és az egykori Wonder Woman, Lynda Carter is.

Habár jó szándék vezérelte Gal Gadotot, sajnos rengeteg rossz szájízű komment érkezett a megmozduláshoz. Az emberek többek között azt nehezményezik, hogy a tehetős hírességek egy olyan dalt énekelnek, ami többek között a tulajdon, fényűzés és nyomor nélküli világ elképzeléséről szól. Sokan számon kérik a dalt éneklő sztárokon, hogy az éneklés helyett miért nem adakoznak inkább. Számos más híresség mint például Rihanna, Eva Mendes, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Rita Ora, Ryan Reynolds, Blake Lively, Lady Gaga, Justin Timberlake, Donatella Versace, Bill Gates már tett felajánlásokat, illetve nagyobb összegeket adományozott a járvány okozta nehézségek leküzdéséhez. 

Szerinted hiba volt kitennie ezt a videót Gal Gadot színésznőnek? Vagy jó érzéssel tölt el a színészek éneke?Szólj hozzá