Végre itt a Dűne első előzetese


2020 szeptember 10. 12:22

A trailer alapján nagyon várós a Denis Villeneuve-féle Dűne.

Megérkezett a sztárokkal teletűzdelt Dűne előzetese. Mit is mondhatnánk így első ránézésre? A látványvilága már most a székhez szegezett minket. Az a gigantikus homokféreg elképesztően jól néz ki. A közel három perces bemutató alapján már most mennénk jegyet váltani a filmre. Persze ezzel még várnunk kell, hiszen a bemutató majd csak a karácsonyi időszakban, egész pontosan december 17-én lesz. Szorítsunk, hogy így is maradjon, hiszen mostanra már jól tudjuk, hogy a COVID-19 minden tervet keresztül tud húzni. 

A filmet az Oscar-díja Denis Villeneuve rendezi, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek mint az Érkezés és a Szárnyas fejvadász 2049. A Dűne előzetese alapján nagyon úgy fest, hogy Frank Herbert könyveinek új adaptációja rendkívül grandiózus lesz. A főbb szerepekben olyan sztárokat üdvözölhetünk mint Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Oscar Isaac (Leto Atreides), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Jason Momoa (Duncan Idaho), Javier Bardem (Stilgar), Josh Brolin (Gurney Halleck), Dave Bautista (Glossu Rabban) és Stellan Skarsgård (Vladimir Harkonnen). 


Ugyan még be sem mutatták a filmet, de már tervben van a folytatás a történet lezárásához, illetve készülni fog egy tévésorozat is Dune: The Sisterhood (Dűne: A nővériség) címmel.Szólj hozzá