Hirdetés

Több százezres megtekintéssel is büszkélkedhet az alig fél éve indult csatorna!


2019 március 12. 16:29
Hirdetés

A Játsszuk le! edukatív csatorna kreatív és egyben szórakoztató tartalmainak, illetve az ismert magyar videósok szereplésének köszönhetően alig fél év alatt több mint 50 ezer feliratkozót gyűjtött.

A csatorna a Star Network magyar influencer ügynökség berkein belül indult útjának.  A házigazda Dóczi Attila nem más, mint a szintén edukatív tartalommal jelentkező Tanulom Magam csatorna készítője. A csatornán többféle videótípussal is találkozhatnak a nézők, melyekben közös, hogy hazai videósok vendégszerepelnek bennük. A csatornán már megfordult Nessaj, Sirius, Zsozé Atya, GoodLike, Walrusz, DoggyAndi, IceBlueBird, Simonffy Peti, UngDani, EatMyPie, ZsDav, Boldzer, Baluka, Végh Dóri, Maris és még sokan mások.

A csatornán négyféle humoros és szórakoztató tartalom jelenik meg.

 Az „1 millió feliratkozós játszma” egy kis Legyen Ön is milliomos beütéssel bír, mely során a meghívott youtuberek kvízkérdéseken keresztül „nyerik” meg a feliratkozókat és a kérdések során három segítséget vehetnek igénybe.

A „Mit tennél?” során el kell döntenie a videósoknak, hogy egy adott szituációban mit tennének. Két választásuk van és a szimpatikusabbat egy rajztáblán kell szemléltetniük, majd kifejteniük miért amellett döntöttek.

A „Beszéljük ki! tartalomnál a videósoknak egy állítás mellett vagy ellen kell voksolniuk, majd kifejteniük álláspontjukat.

A „Youtuberek felelnek” videókban pedig egy hatalmas táblán kell az összeillő tartalmakat egymás mellé helyezniük.

Kövesd te is a szórakoztató és egyben tanulságos csatorna útját az OCTV oldalán keresztül.Szólj hozzá