Szobabicikli mint videojáték kontroller???


2020 november 24. 16:00

A zsenik köztünk élnek. És az egyiket úgy hívják JustVidman. A magyar YouTuber elképesztő dolgot művelt két szobabiciklivel.

A több mint 650 ezer YouTube feliratkozóval büszkélkedhető JustVidman hosszú kihagyás után, tavaly tért vissza csatornájához. Idén ezt überelte azzal, hogy a kamerák elé állt, jobban mondva ült, teljes valójában. Aki nem ismerné, annak röviden annyit kell tudnia a videósról, hogy kreatív és humoros animációkat készített eddig. Azaz csak a hangját ismerhették a nézők. Így igencsak nagy lépés volt részéről, hogy több év után kibújt a komfortzónájából. De megtette, mégpedig azért, hogy másfajta tartalmakat is készíteni tudjon. És micsoda nagyszerű döntés volt ez részéről. A páratlan és örök kedvenc animációs videók mellett olyan gyöngyszemek is születhetnek immár mint a november elején bemutatott Autóversenyzés SZOBABICIKLIVEL! Aki szereti a videojátékokat vagy érdekli a programozás, esetleg szereti megnézni az újfajta, eszelős vívmányok így készült tartalmait, akkor mindenképpen kukkantson bele az alábbi videóba. Ráadásként még Pamkutya Béla, azaz Norbi is felbukkan, hogy versenyre keljen JustVidmannel. A szobakerékpáros Forza viadal igencsak kifárasztja a résztvevőket. :D

Jó lehet, hogy sokakban felmerül majd a kérdés, hogy "de miééért"? Igazából miért is ne? A kreativitásnak semmi sem szabhat határt ;) Oh és csak megjegyeznénk, hogy Vidman találmánya megoldhatná az egy helyben ülő, ellustult gamerek problémáját is. ;)

Reméljük a későbbiek folyamán is ilyen vicces, kreatív és informatív tartalmakkal lepi meg nézőit a videós.Szólj hozzá