Hirdetés

Samuel L. Jackson hangján fog megszólalni az Amazon okoshangszórója


2019 október 4. 08:00
Hirdetés

"Mondd még egyszer, ha mered!" Reméljük hasonló beszólásokat is hallhatunk majd Sam Jacksontól az Amazon Alexa új hangjaként!

Az Amazon bejelentette, hogy Alexa még ebben az évben Samuel L. Jackson és más hírességek hangján is megszólal majd. Az újdonság, azaz a hangok bevezető ára 0.99 dollár (300 Ft) lesz (egyenként) és ez majd 4.99 dollár lesz a későbbiekben. Na de kinek ne érne meg pár száz vagy kicsivel több mint ezer forintot, hogy Samuel L. Jacksonnal beszélgessen!? Na jó, nem teljesen vele, de az alapokat ő adja a hangsegédnek. A hírességek hangját stúdióban rögzítik, melyet aztán számítógép által generált változatban használnak fel az Alexa különböző kifejezéseihez. Samuel L. Jackson esetében a felhasználók választhatnak majd a káromkodós és káromkodás nélküli verzió közül. Ki az, aki a másodikat választja?? De komolyan??? Nagy valószínűséggel arra, hogy milyen az idő, mindenki valami hasonló választ szeretne hallani: “It's motherf*ckin cold. I dare you to go outside. I double dare you!” A hangsegédnek nincs magyar támogatottsága, így Sam Jackson is eredeti nyelvén és hangján (már a gép által mixelten) fog káromkodni, nem szinkronosan.

Az Amazon elmondása szerint a Nick Furyt is megformáló színészóriás után más hírességek is beülnek a hangstúdióba, hogy Alexa kapjon egy kis vérfrissítést, na meg, hogy az emberek jobban rákapjanak az okoshangszóróra. A Marvel rajongók remélik, hogy Paul Bettany is csatlakozik a projekthez, mert akkor Jarvis is az otthonuk része lehet.Szólj hozzá