Hirdetés

Összeállt a LEGO a Netflixszel


2019 május 19. 09:00
Hirdetés

Nem akármilyen LEGO-készlet érkezik júniusban!

A Netflixszel közös együttműködésben a LEGO megalkotta a Stranger Things: The Upside Down készletet. A rajongók megépíthetik a Byers házat és annak tótágasbeli (Upside Down) tükörképét. A készletben megtalálhatóak lesznek minifiguraként a fő karakterek (Eleven, Mike Wheeler, Dustin Henderson, Lucas Sinclair, Will Byers, Joyce Byers, Jim Hopper és a Demogorgon). Ezenkívül olyan sorozatbeli elemeket is tartalmazni fog, mint Jim Hopper kávésbögréje és autója,  Eleven palacsintája, Mike elemlámpája, a házban található ABC a falon, mely világít is, a telefon a nappaliban, Will szobájában az ágy és a poszterek, sőt néhány Easter Egget is találhatnak a rajongók. A szett megközelítőleg 65.000 forintot fog kóstálni és 2287 darabból fog állni.

A készlet június 1-től lesz kapható, így az már a sorozat 3. évadának indulása (július 4.) előtt a fanok szobájának éke lehet.

A LEGO már számos nagy filmes franchise-zal működött együtt és elképesztő készleteteket alkotott meg. Ebből láthattok egy kis ízelítőt az alábbi videókban.

LEGO készleteket AKCIÓS ÁRON itt találsz: https://bit.ly/2H1gbMi

LEGO Ninjago

Bugatti Chiron

Overwatch

Star WarsSzólj hozzá