Nem véletlenül szeretjük Dwayne Johnsont


2020 november 15. 09:00

A csupaszív óriás Xbox Series X konzolokat ajándékozott gyermekkórházaknak.

November 10-én debütált a Microsoft új generációs konzolja, az Xbox Series X. A Szikla (The Rock) pedig kapva kapott az alkalmon és némi jótékonykodásra adta a fejét. A Gamers Outreach segítségével és a Microsofttal karöltve 20 amerikai gyermekkórháznak adományozott Xbox Series X konzolokat és Go Kart-okat, amelyekbe a gépeket szerelik. A jótett célja, hogy a kórházban ápolt gyerekeknek megkönnyítsék a bent töltött időt és örömet szerezzenek nekik.

Nem ez az első együttműködése Johnsonnak és a Microsoftnak. Kapcsolatuk régre nyúlik vissza, egészen pontosan 2001-re. Az akkori CES-en rántották le a leplet az első Xbox konzolról. Az akkor még pankrátorként elhíresült The Rock a Microsoft atyjával, Bill Gates-szel karöltve mutatta be a világnak a masinát. A színész azóta is jó viszonyt ápol a cégóriással és alapítójával, így az eltelt közel húsz év alatt többször is kooperált velük. Nem meglepő hát, hogy az új generációs gép megjelenésének jóvoltából is kisütöttek együtt valamit.


A különleges kiadású konzolokon ott virít Dwayne Johnson Brahama Bull logója, a színész aláírása és egy gravírozott üzenet is: “Mosolyogj és érezd jól magad. Szeretettel, Dwayne 'The Rock' Johnson."Szólj hozzá