Hirdetés

Nem cicózik a Digi - szinte mindent ingyen kapunk


2019 május 30. 16:00
Hirdetés

Ellenállhatatlan ajánlattal indul a DIGI Mobil.

A kedvező díjairól ismert DIGI betört a mobilszolgáltatók piacára is. Retteghet a konkurencia (Magyar Telekom, Telenor, Vodafone), mert visszautasíthatatlan ajánlattal kecsegteti a felhasználókat a szolgáltató.

A több éves tervezésnek, beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően a héten el tudta indítani a DIGI saját mobilhálózatát. Egyetlen tarifacsomaggal indítja a “teszt időszakot”, mely az eddigi legkedvezőbb árakkal vonzza be és “téríti át” az ügyfeleket. A havidíj 0 Ft, a mobilinternet korlátlan belföldön (50 GB adatforgalom után csökkentett sebesség), a hívás és SMS díja hálózaton belül szintén ingyenes, de még a hálózaton kívüli és külföldi EU hívás is nagyon kedvező áron van, mindössze 5 Ft/perc. Ez túl szép, hogy igaz legyen. Miért éri ez meg a Diginek? Egyrészt a már nagyon erős piaci konkurenciák ajánlatainál jóval kedvezőbb konstrukcióval kellett előrukkolnia, hogy ügyfeleket szerezzen. Másrészt a hálózatépítés még jelenleg is zajlik, több lépcsőben bővítik a lefedettséget, ezért nem mindenhol zökkenőmentes a szolgáltatás, lehetnek kisebb problémák és ingadozások. A jelenlegi lefedettségről részletes információ itt található.

A hálózat 2G és 4G technológiával működő készülékekkel kompatibilis és tervezik az 5G fejlesztését is. Illetve van egy olyan kitétel, hogy a szolgáltatást csak már meglévő vagy most szerződő DIGI vagy Invitel ügyfél veheti igénybe. Azaz rendelkezni kell legalább egy, a DIGI vagy Invitel más szolgáltatására történő előfizetéssel (vezetékes televízió, vezetékes telefon, internet, műholdas szolgáltatás). Ezzel a lépéssel új előfizetőket is tudnak szerezni.

A kedvező tarifa várhatóan év végéig élni fog, de az ügyfelek hűségnyilatkozat nélkül vehetik igénybe a szolgáltatást, tehát bármikor lemondhatják azt.Szólj hozzá