Hirdetés

Már az almások is fizethetnek telefonjukkal


2019 május 21. 14:10
Hirdetés

A mai naptól már elérhető az Apple Pay szolgáltatás az OTP ügyfeleinek!

A külföldön már évek óta működő fizetési lehetőség végre hazánkban is igénybe vehető. Elsőként az OTP ügyfelei fizethetnek almás készülékeikkel, a későbbiekben az Erste és CIB bank is útjának indítja a szolgáltatást.

Ha Apple készülék (iPhone, Apple Watch, iPad, Mac) tulajdonos vagy és rendelkezel OTP Mastercard vagy Maestro bankkártyával, akkor nincs más dolgod mint hozzáadni azt az Apple Pay-hez. Ehhez a Wallett appot kell letölteni és ott megadni a kártyaadatokat. Részletes leírást az OTP oldalán, ide kattintva találsz.

Az Apple Pay-jel történő vásárlás normál bankkártyás fizetésnek minősül, nincs többlet költsége. Használhatjuk minden olyan üzletben, vendéglátó egységben és egyéb helyen, mely érintéses fizetésre alkalmas POS terminállal van felszerelve. Vásárláskor nem PIN-kódot kell használni, hanem jelkóddal, Touch ID-val, vagy Face ID-val történik az azonosítás. Ezenkívüli az online vásárlás is bonyolítható az Apple Pay-t támogató alkalmazásokon és a Safari böngészőn keresztül megnyitott webshopokban.Szólj hozzá