Középiskolás diák fejlesztése mutatja, hova rohanhatsz budira Budapesten


2021 január 31. 07:00

Ha menni kell, akkor menni kell... A szükség szorításában a Budipest nagy segítség lehet.

Annyiféle app létezik már, melyeket mindennapjainak megkönnyítésére hoztak létre. A legtöbbről nem is tudtuk, hogy szükségünk van rá, amíg életünk részévé nem váltak. Nos a jó hír, hogy egy újabb gyöngyszemmel gyarapodott az alkalmazások végeláthatatlan áradata.


A Budipest fővárosunk nyilvános illemhelyeit gyűjti össze és megmutatja melyik esik hozzánk a legközelebb. Közterületen régóta tilos az embernek a dolgát végeznie, meg amúgy sem a legkényelmesebb a bokorban guggolni vagy a fát támasztani, így ez az app igazán jól jöhet, ha a szükség úgy hozza... A Budipest nem csak a közvécéket mutatja meg, hanem az olyan vendéglátóhelyeket is, ahol fogyasztás nélkül lehet igénybe venni a mosdókat.

Ha valamelyik nyilvános mellékhelyiség használatáért fizetni kell, akkor annak ára is fel van tüntetve. Ezenkívül látható a nyitvatartás idő, illetve hogy milyen távolságra van tőlünk a WC. Lehet értékelni a helyeket és megjegyzést is lehet írni hozzájuk. Az app designja letisztult, a használata egyszerű és bárki hozzáadhat új illemhelyet. Ezt a hasznos appot a Petrik Lajos Technikum diákja, Gergely Dániel alkotta meg. Ingyenesen tölthető le iOS és Android rendszerre.Szólj hozzá