Kiderült mi lesz a Wonder Woman 1984 sorsa


2020 november 20. 09:00

A Free Guy és a Halál a Níluson már nem szerepel a decemberi moziműsorban. De mi a helyzet a Wonder Woman folytatásával?

A koronavírus-járvány miatt jóformán az összes blockbuster film sorsa ugyanaz lett. Azaz megjelenésüket eltolták a következő évre. Ezzel a 2020-as évnek igencsak gyér lett a felhozatala mozis sikerfilmek terén. De nincs mit tenni. Tudjuk jól, hogy 2020 nem nagyon lesz senki kedvenc esztendője. Annál inkább az lehet 2021, amennyiben sikerül megfékezni ezt a fránya járványt. Reméljük a legjobbakat.
A 2020-as évre már csak az ünnepi szezon maradt, amit lehet, hogy szeretteinktől távol kell töltenünk. Ebben a vészterhes időszakban nagy valószínűséggel nem az a legfontosabb, hogy mit játszhatnak és mit nem a mozik, főként, hogy nálunk jelenleg azok zárva tartanak. De azért örülhetünk az olyan apró dolgoknak is, mint hogy a várva várt film ha nem is a szélesvásznon, de streaming szolgáltatón keresztül elérhetővé válik.

Jelenleg a Wonder Woman 1984 egyike annak a kis maroknyi címnek, amelyek premier dátuma még a 2020-as évre szól. Croodék várva várt folytatása és a videojáték-adaptáció Monster Hunter is állja még a sarat.

A jelenlegi bizonytalan helyzetben sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon a Warner Bros. újfent elhalasztja-e szuperhős filmjét. Diana történetének folytatását eredetileg 2019 november elején mutatták volna be, melyet aztán 2020 augusztusára, majd októberére csúsztattak el. Legutoljára pedig a december 25-ei dátum lett kitűzve. Nos nagyon úgy fest, hogy ez így is marad. Amerikában ugyanis ekkor mutatják be a filmet és nem csak a széles vásznon, hanem HBO Maxen is. Ráadásul az előfizetőknek nem kell plusz pénzt kifizetniük érte. Ott, ahol nem elérhető a Warner streamingszolgáltatása (pl. Magyarország) már december 16-án elrajtolhat a film a nagy vásznakon. Aprócska bökkenő, hogy a megszorító intézkedések miatt számos moziterem nem nyithat ki. Itthon legalább december 11-ig biztosan zárva lesznek a filmszínházak és sajnos a sima színházak is. Így egyelőre kétséges, hogy a magyar közönség mikor láthatja újra Gal Gadot harcos hercegnőjét.Szólj hozzá