Hirdetés

Keanu Reeves bemutatta a nyilvánosságnak barátnőjét


2019 november 7. 14:26
Hirdetés

Az 55 éves Keanu Reeves húsz év után újra kitárta szívét és beengedte a 46 éves művészt, Alexandra Grantet. A Mátrix és John Wick sztárja kéz a kézben jelent meg párjával a LACMA Art + Film gálán.

Bennfentesek szerint nem újkeletű a kapcsolat, egy évtizednyi ismeretség után végül év elején fűzték szorosabbra egymás között a szálakat. Az évek során többször is együttműködött egymással a pár. Például Keanu 2011-es Ode To Happiness című könyvének illusztrációit Alexandra készítette. 2016-ban ismét egy könyvön, a Shadowson dolgoztak közösen és már más eseményen is mutatkoztak együtt, bár akkor még nem egy párként. 

Keanu Reeves-t az évek során hírbe hozták olyan színésznőkkel, mint Amanda De Cadenet, Sandra Bullock és Claire Forlani, de a sztár végül azért választotta Alexandrát, mert olyan tulajdonságokkal bír, amit nem talált meg a hollywood-i filmcsillagok között. A művészlelkű, kedves és érzékeny asszony képes volt arra, amire mások nem. Kirángatta depressziójából az összetört szívű színészt. Tragédiák sorozata kísérte nyomon a férfit. Legjobb barátja, River Pheonix drogtúladagolásban halt meg. A kilencvenes évek végén halva született gyermeke, Ava. Akkori barátnőjével szakítottak, aki másfél évvel később autóbalesetben halt meg. Ezek után húga életéért kellett küzdeni, aki leukémiás lett. Szerencsére testvére felépült a betegségből.

Egy barát elmondása szerint a régóta sötétségben élő, elzárkózott Reeves Alexandra pozitív hozzáállásának és támogatásának köszönhetően maga mögött tudta hagyni a múlt árnyait. Nem csak új szerelmet hozott a sármos színész életébe, de meg is mentette őt.Szólj hozzá