Hirdetés

Jövő héten jelenik meg a Horizon Zero Dawn PC-re


2020 július 31. 08:00
Hirdetés

A PlayStation 4 nagy dobása augusztus 7-től végre PC-n is játszható lesz.

A díjnyertes akció-RPG 2017 februárjában debütált PS4 exkluzívként, de hamarosan a PC tulajdonosok is felfedezhetik a játék lenyűgöző, poszt-apokaliptikus, robotok által uralt világát. 

A Horizon Zero Dawn Complete Edition tartalmazni fogja az alapjátékon kívül a The Frozen Wilds kiegészítőt is, amely lehetőséget nyújt új vidékek felfedezésére, új fegyverek és képességek megszerzésére, illetve új gépek is színre lépnek.

A PC-s verzió számos új fejlesztést és funkciót kínál a játékosoknak. Ilyen például az ultraszéles kijelzők támogatása, a korlátlan képkockasebesség, a kiterjesztett játékvezérlési opciók és a különböző grafikai fejlesztések is mint a dinamikus lombozat, a javított tükröződések és a testreszabás lehetősége. A játék előrendelhető Steamen és Epic Games Store-on keresztül 49.99 euróért, ami nagyjából 17500 forintnak megfelelő összeg.

A Horizon Zero Dawn az első PlayStation exkluzív játék, amely másik platformra is megjelenik. A PlayStation Worldwide Studios vezetője, Hermen Hulst szerint fontos új lehetőségeket próbálgatni, amivel az embereket a PlayStation irányába lehet terelni és meg lehet mutatni nekik miről maradnak le. Például elszalaszthatják a játék folytatását is, a Horizon Forbidden Westet,  ami várhatóan 2021-ben fog megjelenni PS5-re.Szólj hozzá