Hirdetés

Ilyen a Birodalmi induló csellón játszva


2020 május 26. 11:40
Hirdetés

Darth Vader zenéjét és a Knight Rider főcímdalát szólaltatja meg egyszerre nyolc csellón egyetlen személy.

A Star Wars klasszikus ütemeit már számtalan feldolgozásban hallhattuk, amelyek között azért akadtak egészen furcsa kivitelezések. Gondoljunk csak az epilátoron előadott darabra.

Vagy a keverőpálcikával játszott indulóra.

A nemrég megosztott YouTube videóban közel sem ilyen extrém eszközökön szólalnak meg a nosztalgikus dallamok, ellenben füleink igazi kényeztetésben részesülhetnek. Samara Ginsberg csellista ugyanis nyolcad önmagával együtt adja elő hangszerén a világhírű zenéket. A Birodalmi induló csellós változatát igazi élvezet lehetett elkészíteni úgy, hogy végig egy Darth Vader maszk volt az előadón. Mindenesetre az erő vele volt.

Ha valaki nagy rajongója a nyolcvanas évek sorozatainak vagy David Hasselhoffnak, akkor biztosan emlékszik még a Knight Riderre. Tudjátok az volt az a sorozat, amelyikben Hasselhoff egy KITT nevű beszélő kocsival szelte az utakat és osztotta az igazságot. A híres főcímdal így hangzik klasszikus hangszereléssel.

Szintén a nyolcvanas évek termése a népszerű televíziós rajzfilmsorozat, a Bigyó felügyelő, amelynek ugyancsak fülbemászó zenéje van. Emlékeztek még rá?Szólj hozzá