Hirdetés

Így fest majd Millie Bobby Brown Sherlock Holmes kishúgaként


2020 június 28. 07:00
Hirdetés

A legendás detektív tiszteletét teszi a Netflixen, de egészen másképp mint gondolnád.

Az Enola Holmes című Netflix-filmben kedvenc vajákunk, alias Henry Cavill fogja alakítani a közismert nyomozót, Sherlock Holmes-t. Azonban az alkotás középpontjában nem őt láthatjuk majd, hanem húgát, Enolát, akinek szerepében a Stranger Things sztárját, Millie Bobby Brown-t üdvözölhetjük majd. A film Nancy Springer amerikai írónő The Enola Holmes Mysteries című regénysorozatát veszi alapul, ami a legfiatalabb Holmes testvér kalandjait és detektívvé válását mutatja be. Sir Arthur Conan Doyle utolsó történeteinek karakterábrázolását is felhasználták a készítők, ahol Sherlock Holmes érzelmesebb szereplőként jelenik meg. Conan Doyle örökösei kapva kaptak az alkalmon és be is perelték emiatt a Netflixet. Régebben a Mr. Holmes miatt is problémáztak, ott végül peren kívül állapodtak meg a felek.

A nemsokára debütáló újabb Holmes-történet szerint a 16 éves Enola elhatározza, hogy eltűnt édesanyja (Helena Bonham Carter) nyomába ered. Természetesen bátyjai, Sherlock (Henry Cavill) és Mycroft (Sam Claflin) közel sem lelkesednek az ötletért, ezért Enola elszökik és Londonba utazik, hogy megkeresse eltűnt édesanyjukat. 

A streaming szolgáltató még áprilisban jelentette be a filmet, nemrégiben pedig az első hivatalos képeket is közzétette. Az alkotás várhatóan 2020 szeptemberében kerül bemutatásra.Szólj hozzá