. Hirdetés

Háztól házig videósokkal!


2016 december 20. 20:20
Hirdetés

TheVR, Nessaj, Zsozéatya, Radics Peti, Walrusz, Videójáték Zsolti, Paplovag, Ábel Von Müller, Culturegeeks, Szabyest, Boldzer, Matsukei és még sokan mások...mostantól bárkihez bekopogtathat szeretett videósa.

Na de mi is a lényeg?

2016 Karácsonyától elstartolt az országon belüli és országhatáron túli(!!) háztól házig sorozat mely lényege, hogy videósok fognak csoportosan ellátogatni rajongókhoz meglepetésszerűen az OCTV jóvoltából. Ennek kezdeti állomása a most karácsonyi etap, ahol remek pillanatokat és maradandó ünnepi élményt szeretnénk/szerettünk volna szerezni azoknak akik rajonganak a fent említett videósokért(illetve jelen esetben egy részükért).

Karácsony 2016

Ennek első részében 4 helyszínen jártunk a csapattal, Nessaj, Zsozéatya, Radics Peti, Walrusz és a Gamegeek társaságában. Szentendre és Dunakeszi volt a 2 célpont ahol videósok kopogtattak az általuk rajongók ajtaján. Címeket és az érkezést persze előre egyeztettük a szülőkkel így nem voltak kínos helyzetek, mindenhol szeretettel vártak minket.

Első helyszínünkön egy 5 gyerekes családhoz látogattunk ahol Nessaj és Peti fanok voltak és az amúgy hiperaktív gyerekek pillanatokon belül csendes báránykákká szelídültek. Értelemszerűen nehezen nyíltak meg a sokk után, de végül remek lett a hangulat és egy kis családi room tour keretében, a szokásos ökörködéssel ami elvárható a YouTuberektől, nagyon jó szájízzel búcsúztunk az Albert családtól. Köszönjük a kedvességeteket!(Nessaj videó hamarosan, addig is Peti lenti videójában is van róla anyag..)

Ezután sietve átrobogtunk a Haraszti családhoz ugyancsak Szentendrén belül ahol egy gyönyörű házban remek embereket ismerhettünk meg. Ez volt Walrusz címe, az ő rajongója volt a srác aki természetesen kezdetben nagyon meg volt illetődve de aztán a közös téma(biológia) és a videók persze gyorsan megteremtették az összhangot szeretett videósával. Mi meg persze közben a többiekkel trollkodtunk ahogy az kell. ;) Meleg szívű kedves család volt, köszönjük nekik, hogy össze tudtuk hozni a meglepetést! (Walrusz videó hamarosan)

Harmadik helyszínre már utazgatni kellett és sietős is volt mert az utolsó helyen lévő srácnak edzése volt és oda kellett érnünk előtte. Tehát gyorsan pattantunk is az autókba és átmentünk Dunakeszire a Koch családhoz. Nem szórakoztunk, ahogy megjöttünk Zsozé úgy ahogy volt futtából, lendületből bepattant a rajongója mellé mely persze hatalmas döbbenetet okozott a srácnál. Érdemes a videót megnézni, epikus pillanat volt mindenképp. A kezdet itt is nehéz volt mert a sokk ilyen fiatalon szótlanságba megy át de hamar változott a dolog hisz ismerjük Zsizit...megoldotta na.. :) Ezen a helyen is kedves emberekre leltünk és láthatóan nagy boldogságot okoztunk nekik. Lesz majd miről dicsekedni a suliban a jövőben.. ;) Itt is eltöltöttünk egy kis időt, megköszöntük a vendéglátást és már rohantunk is az utolsó helyre mert késésben voltunk.

Napi 4. és egyben utolsó helyszínünk ugyancsak Dunakeszin belül volt kb 10 perc autóútra és szerencsére időben odaértünk a házhoz. Radics Peti egyik nagy fanjával találkozhattunk, egy sráccal aki a videósok közül az interneten kizárólag Petit nézi és láthatóan imádja is őt. Ja-ja a sokk itt is megvolt, ezt már eddigre megszoktuk tehát nem jelentett furcsaságot de azért adott pillanatokban Walrusz bajsza sokat segített, így külön köszönet eme nemes testrésznek és persze viselőjének. Köszönjük szépen a Kovács családnak itt is a kedvességet és rugalmasságot!

Összefoglalva ez a nap...egy teljesen új élményt adott mindenkinek aki részt vett benne. A látogatás pillanatában a meglepett tekintetek és döbbent arcok látványa és a szépen lassan feloldódó srácok, csodás pillanatokat teremtettek a videósoknak és persze a rajongónak is. Csak képzelje mindenki a helyébe magát, hogy hogyan reagálna ha holnap betoppanna hozzá például Zsozéatya...ki tudja lehet, hogy hamarosan fog... Mindenhol rendkívül kedvesek és háziasak voltak velünk, étellel és itallal kínálva minket így köszönjük szépen a kedves vendéglátást mindenkinek és persze Kellemes Karácsonyt kívánunk nekik is és a többi rajongónak is ez úton.

A teljes utazást GameGeek Laci vette fel nekünk így ebben a náluk lévő videóban kicsit bővebb betekintést is kaphattok az útra vonatkozóan. Nagy köszönet neki ezért, nélküle mindez nem lett volna ilyen szuperül megörökítve:

Az igazság az, hogy mivel ez egy új kezdeményezés így kockázatos volt de színtisztán a videósok szívére és lelkére alapozva, nagyszerű volt látni ahogy mindenki felhőtlenül jól érezte magát, mindenkiből kijött a segítő szándék, a nagy szív és bebizonyosodott, hogy ezek a videósok tényleg képesek pluszt adni a rajongóknak teljesen önzetlenül mely nagyon fontos emberi érték a mai világban.

Na persze a TheVR se maradhatott ki a jóból, ők Debreceni lakhelyük miatt azt a részt látogatták meg egymaguk, 3 helyszínre bekopogtatva. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben is csak itt lehet számítani a feltűnésükre...sőt....Hogy itt is jó volt a hangulat és a meglepettség(még a srácok részéről is) azt a videó is bizonyítja:

A Háztól házig karácsonyi része még nem ért véget, még ebben az évben jön a második utazás... ;)

Hogyan tovább?

A jövőben szeretnénk ezt az országhatárokon túl nyúló utazásokra is kiterjeszteni így senki se lehet biztonságba mostantól, hogy szeretett videósa majd nem toppan be meglepetésszerűen. :)

Ezen felül rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy a jelenleg folyó média interjúkon felül valós értékeket teremtsünk a videósokkal, megmutassuk emberi oldalukat és értékes, segítő szándékkal kikövezett projectek mellé álljanak, segítve az elesetteket, akiknek igazán szükségük van akár egy szép szóra, akár tárgyi/anyagi segítségre. Az OCTV hitvallás az, hogy ez a hatalmas feliratkozó és néző tábor akkor ér valamit a YouTubereknél ha ezt pozitív dolgok támogatására is tudják fordítani és közösségük dedikáló napjain és egyéb közönségtalálkozókon felül olyan dolgokat is támogatnának mely kis országunkon belül adott családokat, közösségeket, helyeket, projecteket segít a jövőben, ezzel előbbre mozdítva azt amiben mindannyian élünk jelenleg egy szebb jövő reményében.

Kellemes ünnepeket mindenkinek,

OCTV Krisz alias MeggymagSzólj hozzá