Hirdetés

Folytatódhat az Avatar 2 forgatása


2020 május 17. 08:00
Hirdetés

Kate Winslet, Zoe Saldana, Sam Worthington és Cliff Curtis egy óriási, labdákkal teli medencében lubickolva lett lencsevégre kapva az Avatar 2 forgatásán.

Egy vélhetően régebben készült, víz alatti forgatásról osztottak meg fotót Twitteren, amelyen Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet és Cliff Curtis látható, akik éppen kibukkanak a vízből.

Az Avatar folytatásának víz alatti jelenetei nagyrészt egy 900 ezer gallonos (kb. 3,4 millió liter) tartályban történnek. Kate Winslet egy új karakter, Ronal megformálójaként csatlakozott a csapathoz, akárcsak Curtis, aki Tonowarit, a metkayina törzs vezetőjét fogja alakítani. A folytatásban Pandora eddig nem látott területei lesznek bemutatva, ahol nagy szerepet fog játszani a víz alatti világ. Emiatt rengeteg jelenet készül úgy, hogy a színészek a víz alatt játszanak. Kate Winsletnek például általában 2-3 perces felvételeket kellett készítenie a víz alatt, de a film rendezője, James Cameron elmondása szerint volt, hogy a színésznő 7 és fél percig tartotta vissza a lélegzetét egy edzés alkalmával.

Az Avatar 2 forgatását még márciusban kellett felfüggeszteni a koronavírus miatt, de nemrég bejelentésre került, hogy a munkálatok folytatódni fognak Új-Zélandon, miután az országnak sikerült új egészségvédelmi és biztonsági protokollt bevezetnie a COVID-19-re vonatkozóan. Így a film valószínűleg tartani tudja a tervezett megjelenési dátumát, ami 2021. december 17-én, azaz a jövő évi karácsonyi szezonban lesz. Három további részre is lehet számítani, amelyek várhatóan 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben fognak debütálni.Szólj hozzá