Hirdetés

Észrevetted, hogy nálunk reklám nélkül nézheted a tartalmakat?!


2019 szeptember 10. 13:05
Hirdetés

Az OCTV oldalán idegesítő hirdetések nélkül nézheted végig a közkedvelt, hazai youtuberek videóit!

Ha unod, hogy minden érdekes és izgalmas tartalom félbeszakad a kéretlen reklámok miatt, akkor érdemes előfizetni az adott szolgáltatásra. De mi a helyzet, ha egy egyszerű diák vagy, kereset nélkül és a szüleidet sem szeretnéd lumpolni? Vagy csak egész egyszerűen nincs keret már az ilyen extrákra? Akkor jöhetnek az okos megoldások, mint például az Adblock. De az se biztos, hogy minden zavaró tényezőt megszűr. Ha szereted a magyar videós tartalmakat és reklámmentesen szeretnéd élvezni őket, akkor érdemes az OCTV oldalát választanod.

Nem csak a folyamatos, megszakítások nélküli videók miatt éri meg ellátogatni az oldalra, hanem mert a legnagyobb magyar youtuberek tartalmai egy helyre vannak gyűjtve. Így ha a gyönyörű anyanyelveden szeretnél érdekes, szórakoztató vagy csak agyzsibbasztó videókat nézni, akkor innen kedvedre mazsolázhatsz. 

Van egy nagyszerű keresője is az oldalnak, ahol tartalomra vagy csatornára kereshetsz rá. Illetve ott vannak a főbb kategóriák is, ahol az adott témában sorakoznak a videók. Mindig a legújabbakkal találkozhatsz a főoldalakon, de akár évekre visszamenőleg is megtalálod a kedvenceket.

Van még egy nagyon hasznos funkciója az oldalnak. A programajánló menüpont összegyűjti azokat a rendezvényeket és programokat, melyeken a hazai youtuberek is feltűnhetnek. Láthatod, hogy ki, mikor és hol lesz, így nem maradsz le a kedvenc videósoddal való találkozásról.

Az OCTV facebook oldalán pedig minden nap érdekes és szórakoztató tartalmak kerülnek megosztásra, amelyek az OCTV-n fellelhető magyar videósok munkáit népszerűsítik és te is rábukkanhatsz közöttük olyanra, amely kedvedre való. Akár unaloműzésként is érdemes egy-egy ilyen tartalomba belenézni, mert akár igazi rajongó is válhat belőled.Szólj hozzá