Hirdetés

Ekkor érkezik a The Mandalorian 2. évada


2020 augusztus 11. 09:00
Hirdetés

A nagysikerű sorozat második évadát idén októbertől láthatják a Disney+ előfizetői.

A koronavírus okozta káosz sem tudta megfékezni a mandalóriait, így hamarosan újra üdvözölhetjük kedvenc Star Wars karaktereinket, azaz a szívós és vagány mandit és a végtelenül cuki Baby Yodát. Jon Favreau-nak szerencsére sikerült befejezni a sorozat forgatását a lezárások és korlátozások előtt és biztosan lehet már tudni, hogy a harmadik évad előkészületei is folynak. A forgatókönyvön már egy ideje dolgozik Favreau és a látványtervezők is tavasz óta munkálkodnak a harmadik etapon.

Az idén ősszel érkező második évadban számtalan Star Wars karaktert üdvözölhetünk. Úgy hírlik, hogy feltűnik majd a A klónok háborúja című animációs sorozat egyik kulcsfigurája, Ahsoka Tano (Rosario Dawson), valamint a Csillagok háborúja filmek egyik nagy kedvence, Boba Fett (Temuera Morrison) is. Ha minden igaz, akkor a folytatásban kicsit jobban megismerhetjük Baby Yodát és szülőföldjét, így a cukiságmérő ismét kiakadhat párszor.

A második évadhoz egyelőre nem érkezett még előzetes, de várhatóan ebben a hónapban már kapunk némi ízelítőt. Addig is itt van a sorozat ikonikus zenéje.Szólj hozzá