Disney slágereket énekelhetsz együtt világsztárokkal


2020 május 12. 08:00

Christina Aguilera, Katy Perry, Shakira, Ariana Grande, John Legend, Jennifer Hudson, Josh Groban, Idina Menzel és még sokan mások éneklik el otthonukból a legnépszerűbb Disney-dalokat.

Neked mi a kedvenc Disney-meséd? Hercules, A kis hableány, Pocahontas, Az oroszlánkirály, Tarzan vagy a Dzsungel könyve? Az amerikai ABC televízióhálózat Disney Family Singalong gyerekeknek szóló műsorában hírességek zendítenek rá a közkedvelt Disney-dalokra. A járvány miatt a sztárok saját otthonaikban készítették el a videókat.

A különleges klipekben láthatjuk például ahogy Katy Perry elefánt mamának öltözve énekel Dumbónak öltöztetett kiskutyájának. Christina Aguilera is kutyusa mellől énekli el az Oroszlánkirály legendás betétdalát. Hallhatjuk, ahogy Idina Menzel, azaz a Jégvarázs Elzájának énekhangja Jázmin hercegnőként énekli az Új élményt. Ariana Grande és a többi Ariana Grande pedig Megara dalát adják elő a Herculesből. John Legend és Jennifer Hudson a Szépség és a szörnyeteg világhírű duettjét szólaltatják meg. De találkozhatunk még Halle Baileyvel is, aki A kis hableány élőszereplős változatának Ariele lesz. Broadway sztárok is feltűnnek a Tarzan betétdalát énekelve, country sztárok is tiszteletüket teszik, sőt a Dancing with the Stars táncosai is csatlakoznak a műsorhoz. Szólj hozzá