Christian Bale csatlakozik az MCU-hoz?


2020 január 9. 12:00

Azt rebesgetik, hogy az egykoron Sötét Lovagként tevékenykedő színész szerepelni fog a Thor következő részében.

Nem ez lenne az első eset, hogy a DC univerzumából átigazol valaki a Marvelhez. Gondoljunk csak Ryan Reynolds vakvágányára, a Zöld Lámpásra, amit Deadpool nem is hagyott szó nélkül.

A Collider információi szerint egyeztetések folynak Christian Bale-el, hogy csatlakozzon a Taika Waititi által rendezett Thor: Love and Thunder Marvel-filmhez. A színésztől nem áll messze a képregényes világ, hiszen ő alakította a nagysikerű, Christopher Nolan-féle Batmant 2005 és 2012 között. Ha tényleg sikerül leszerződtetni Bale-t, akkor Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster) és Tessa Thompson (Valkűr) oldalán láthatjuk majd debütálni őt az MCU-ban a Thor: Love and Thunderban. Hogy pontosan melyik karakterként?

A Marvel Stúdió képviselői tagadták a híreket, így egyelőre semmit sem vehetünk biztosra. Mindenesetre már elkezdődtek a találgatások, hogy Bale kinek a szerepébe bújhatna. Azt már tudjuk, hogy Jane Foster női Thorrá avanzsál az új részben és ha a képregényes vonalnál maradnak a készítők, akkor a főgonosz a félelem istene, Cul Borson lehet. Ezenkívül keringenek más ellenfelekről is pletykák (Dario Agger, Gorr) és igazság szerint egy Amerikai Psychó után, Christian Bale bármelyik rosszfiú bőrébe bújva megállná a helyét. A rajongók pedzegetik még Beta Ray Bill karakterét is, aki Thor riválisaként és szövetségeseként is feltűnik a képregényekben és azt a pörölyt forgatja (Vihartörő), amivel Thor küzdött a Végtelen háború és Végjáték során.Szólj hozzá