Hirdetés

Az Evil Dead rajongók örülhetnek


2019 október 8. 13:25
Hirdetés

A New York-i Comic Conon Sam Raimi bejelentése megörvendeztette a mára már igazi kultfilmmé vált, Evil Dead (Gonosz halott) rajongóit.

A Pókember-trilógiát is jegyző, de főként horror zsánerben jeleskedő Sam Raimi rendező és producer feléleszti az Evil Dead univerzumot. Tavaly búcsút mondhattunk a 2015-ben indult Ash vs Evil Dead tévésorozatnak, amely három évad után kapott kaszát. A befejező rész egy posztapokaliptikus folytatást ígért, amit sajnos a rajongók végül mégsem kaptak meg. Az ikonikus főszereplőt megszemélyesítő Bruce Campbell a szögre akasztotta láncfűrészét és búcsút mondott Ash karakterének.

Néhány hónappal ezelőtt felröppent a hír, hogy Raimi leült beszélgetni Rob Tapert producerrel és Bruce Campbellel is, hogy megvitassák az Evil Dead jövőjét. A rendező akkor elmondta, hogy inkább a filmes érában gondolkodik, de elég sok mindenre nyitott. Folytatná a tévésorozatot vagy akár az Álvarez-féle 2013-as remaket is, sőt akár egy teljesen új feldolgozás is elképzelhető számára. A New York-i Comic Conon bejelentette, hogy valóban érkezik még több Evil Dead és hogy a fedélzeten ott lesz Bruce Campbell is, mint producer. Sajnos többet nem árult el a rendező, de az Evil Dead franchise újfent meg lesz bolygatva, kíváncsian várjuk, mi fog kisülni belőle.

Te el tudod képzelni a jövőbeni Evil Dead filmeket Ash ikonikus karaktere nélkül?Szólj hozzá