Hirdetés

A sminkelés kis mesterei


2019 április 23. 15:34
Hirdetés

Konkurenciája akadt a népszerű beauty vloggereknek!

Elmúltak már azok a napok, amikor a sminktrendeket egy ottalvós bulin barátainktól vagy szépség magazinokból ismerhettük meg. Manapság elég a beauty vloggerek csatornáit követni és videóit nézni a legújabb tippekért és tanácsokért. A szépség és divatvilág influenszerei változatos, szórakoztató, könnyen befogadható formában juttatják el az információkat nagy létszámú célközönségnek, ennek köszönhetően a szépségipar népszerűségét is növelik. A sok tartalom közepette pedig a felhasználók biztosan megtalálják a számukra érdekes és hasznos tudnivalókat.

A magyar videós közösség sem maradhatott beauty vloggerek nélkül. A szépségtippeket olyan influenszerektől ismerhetjük meg mint Karin Dragos, Viszkok Fruzsi, Emci Beauty, Aviana Rahl, FollowAnna, Ditke, Csizmadia Gabriella, Herczeg Hajni, Csillsz, Chloe From The Woods és még sokan mások.

Viszont nagyon úgy fest, hogy egy új konkurenciája akadt a hölgyeknek. A népszerű Szerinted? csatorna újonnan felfedezett tehetségei bravúros sminkelést mutattak be. Nézd meg te is ide kattintva, hogy mit alkottak a gyerekek!Szólj hozzá