Hirdetés

A Call of Duty most már egy súlycsoportban van a Pokémonnal


2019 május 7. 14:55
Hirdetés

Még nem hullt le a lepel az új Call of Duty részről, de az Activision Blizzard ígéretet tett, hogy az eddigiektől merőben eltérő játékélményre számíthatnak a rajongók.

Az egyik leghíresebb belső nézetű lövöldözős játéksorozat, a Call of Duty immár több mint 300 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Pár évvel ezelőtt a kék tüskés süni, azaz a Sonic érte el a 350 milliós eladott darabszámot, 2017-ben a Pokémon Franchise is túllépte a 300 milliós határt, élen pedig a Nintendo leghíresebb karakterével fémjelzett Mario játékok állnak.

A Call of Duty sorozat 2003-ban indult útjának és azóta évente örvendeztetik meg új részekkel a rajongókat. Ezek közül legsikeresebbnek a Black Ops és Modern Warfare kiadásokat tartják. A megszokottak szerint idén ősszel is várható újabb rész, amelyről eddig nem sokat árultak el a készítők. A tippek szerint a Modern Warfare 4 lesz a következő a sorban, de nagy valószínűséggel az E3 alatt fogják bejelenteni az új címet, azaz még rághatjuk a körmünket júniusig. Az Activision Blizzard ügyvezető igazgatója, Collister Johnson nyilatkozott az egyre fogyatkozó érdeklődésről, mely a legújabb részeket övezte és hogy az idei játék ezt a tendenciát meg fogja változtatni. A megszokottól eltérő játékélményt ígérnek, bármit is jelentsen ez. Kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő idén az Infinity Ward fejlesztői.

A Tízes lista a két leghíresebb FPS sorozatot, a Battlefieldet és Call of Dutyt hasonlította össze. Te melyiket szereted jobban?Szólj hozzá